Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Компанія “Радмув” турбується про конфіденційність даних своїх користувачів. Для цієї мети була розроблена політика конфіденційності, яка включає правила збору, використання, розкриття, передачі і зберігання Вашої інформації. Ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нам, якщо у Вас виникнуть питання.

Персональні дані

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Якщо Ви звернетеся в компанію «Радмув», Вас можуть попросити надати персональні дані. Ці відомості можуть бути об’єднані з іншими з метою надання та поліпшення наших, послуг, контенту і реклами. Ви не зобов’язані надавати особисту інформацію на наш запит, однак, якщо ви її не вкажете, в багатьох випадках ми не зможемо надати Вам продукт, надати послугу або відповісти на запит.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://radmove.com.ua/ При використанні послуги, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: ol.radeckiy@gmail.com

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення послуги або сервісу, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримати доступ до його вмісту.

Для того щоб зробити замовлення продуктів / послуг, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов’язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Застереження щодо сервісів «Запросити на зустріч», «Запросити на тендер», «Замовити наші послуги».

Ми не отримуємо і не зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на сайті, використовуючи сервіс, так само вказана інформація автоматично не зберігається при вашого користування зазначеним сервісом. Така інформація може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Ви розумієте, що будь-які загальні персональні дані, вказані Вами при використанні сервісів надаються на вашу свідомими вибором і тільки для надання обраних послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із зазначених персональних даних, надання послуг може бути неможливим.

Якщо Ви не згодні з будь-яким з умов даної Політики конфіденційності, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Чому ми обробляємо персональні дані

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, Ви зробили для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад, повідомити Вам про зміну наших послуг або відправити Вам важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, було Вами зроблено і зв’язатися з Вами з метою, пов ‘пов’язаних з обслуговуванням споживача / клієнта.

При створенні облікового запису, для придбання товару (послуги), зверненні до нас або участь в інтернет-опитуванні ми можемо попросити Вас надати ту чи іншу інформацію, включаючи ім’я та прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти, кращий спосіб зв’язку.

Коли ви ділитеся контентом з друзями і членами сім’ї, використовуючи продукти, може збирати зазначену Вами інформацію про цих людей, включаючи їх ім’я та прізвище, поштову адресу, адресу електронної пошти і номер телефону. Радмув буде використовувати цю інформацію для відповіді на Ваші запити, надання Вам відповідних товарів і послуг або з метою боротьби з шахрайством.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України.

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з підтвердження. Так, коли Ви заповнюєте форми, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви входите до промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов’язання перед Вами. При виконанні замовлення або сервісу, ми збираємо вказаний Вами інформацію, щоб мати можливість надати Вам послугу або сервіс. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Збір і використання інформації, що не є особистою

Ми також здійснюємо збір даних, які не вказують безпосередньо на конкретну людину. Ми можемо збирати, використовувати, передавати і розкривати такі відомості з будь-якою метою. Ось кілька прикладів того, яку інформацію, яка не є особистою, ми збираємо і використовуємо.

Ми можемо збирати таку інформацію як унікальний ідентифікатор пристрою, URL-адресу джерела посилання, місце розташування, в якому використовується продукт або послуги Радмув. Це допомагає нам краще зрозуміти потреби користувачів і пропонувати їм більш підходящі продукти, послуги і рекламу.

Ми можемо також збирати інформацію про те, чим цікавляться користувачі на нашому сайті і при використанні інших наших продуктів і послуг. Дані відомості дозволяють нам надавати клієнтам більш корисну інформацію, а також зрозуміти, які розділи сайту, продукти і сервіси користуються підвищеним інтересом. У контексті цієї Політики конфіденційності узагальнені дані розглядаються в якості інформації, не є особистим.

Ми можемо збирати і зберігати відомості про те, яким чином ви використовуєте наші сервіси, включаючи пошукові запити. Ця інформація може використовуватися в цілях підвищення релевантності наданих нами послуг. Подібна інформація не буде пов’язана з Вашої IP-адресою, за винятком деяких випадків, коли це необхідно для забезпечення якості послуг, що надаються нами через Інтернет.

При наявності Вашого явно вираженої згоди ми можемо збирати відомості про те, яким чином Ви використовуєте пристрій, додатки або послуги, з тим щоб допомогти розробникам поліпшити ці додатки.

При об’єднанні інформації, не є особистим, з особистою інформацією, об’єднані дані будуть вважатися особистими, поки вони залишаються об’єднаними.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies – це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія з’явилася можливість використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп’ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали або заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик «help» на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту, І ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

У деяких наших повідомленнях електронної пошти ми використовуємо «URL-адреси переходу по кліку», пов’язані з матеріалами на сайті Радмув. Коли клієнти натискають на такі посилання, вони переходять на цільову сторінку веб-сайту через окремий веб-сервер. Ми відстежуємо дані про таких переходи, так як вони допомагають нам визначати найбільш популярні теми та оцінювати ефективність взаємодії з клієнтами. Якщо ви хочете відмовитися від такого відстеження, не переходьте по текстовим і графічним посиланнях в повідомленні.

Піксельні теги дозволяють відправляти повідомлення електронної пошти в доступному для клієнтів форматі, а також дають можливість визначити, було відкрито і прочитано повідомлення. Ми можемо використовувати ці відомості, щоб зменшити кількість повідомлень або відмовитися від них.

Крім того, сайт може містити посилання на сайти, які використовує Радмув.

Технічне оснащення сторінок сайту може включати в себе модулі:

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800

Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000

Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії Google, який знаходиться за адресою 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA , телефон: +1 (650) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на сайті Like, Ретвітнути або відповідно «Мені подобається». Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Google+ або Youtube.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, виконують багато функцій. Наприклад, надання підтримки споживачів, замовлення в певних агентств адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агентства можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, ніж та, яка вказана в нашій Політиці конфіденційності, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію скачують, тип браузера і операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію і узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення і передача даних

Ми не продаємо, чи не передаємо, що не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;

Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може трапитися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.п.), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, і які його сторінки є найпопулярнішими.

Захист особистої інформації

Компанія забезпечує захист персональних даних про клієнта, якими вона володіє відповідно до законодавства України з питань захисту персональних даних. Компанія вживає відповідних заходів для забезпечення безпеки персональної інформації клієнта від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Однак, метод передачі інформації і метод її зберігання в мережі Інтернет не може бути повністю безпечним, тому Компанія не гарантує абсолютну безпеку персональної інформації.

При використанні Вами деяких продуктів, послуг, при публікації повідомлень на сайтах соціальних мереж зазначена Вами особиста інформація і весь вміст будуть доступні іншим користувачам. У таких випадках Ви несете відповідальність за свою особисту інформацію, яку надаєте або відправляєте. Наприклад, якщо Ви вказуєте свої ім’я та адресу електронної пошти в обговоренні на форумі (соціальної сторінці), така інформація стає загальнодоступною. Проявляйте обережність у таких ситуаціях.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Політики конфіденційності в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на даний момент.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.

Контактна інформація: ol.radeckiy@gmail.com